Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je product retour te sturen. De retourkosten zijn voor kosten van de koper. 
Retourneer je de hele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneer je slechts een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed door HOUDT.
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, en in onbeschadigde en ongebruikte staat en verpakking aan HOUDT moeten worden geretourneerd. Let op: gebruikte of gewassen artikelen worden niet aangenomen. 

Hoe kun je retourneren? 
1. Stuur een mail naar info@ditishoudt.nl, en vermeld hierin je naam en ordernummer;
2. Geef aan welk artikel je wil annuleren.
We zullen je vervolgens per mail informeren over hoe je kunt retourneren. Let op dat je bij je retourzending je naam en ordernummer duidelijk vermeld, zodat deze snel en juist kan worden verwerkt. 

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte producten. De verkoop hiervan is na een succesvolle betaling definitief.

© 2020 - 2024 ditishoudt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel