Bij HOUDT hebben we een duidelijk doel voor ogen: jouw huis moet echt aanvoelen als een warm thuis, een plek waar je je op je gemak voelt. En dat hoeft niet te veranderen als er een baby komt. We begrijpen maar al te goed dat het soms een hele uitdaging kan zijn om de juiste babyproducten te vinden die passen bij jouw interieur. Dit is waardoor de missie van Ilse, de oprichter van HOUDT, is ontstaan: het creëren van prachtige hoezen voor kinderstoelen en maxi Cosi’s. Deze hoezen maken niet alleen je interieur mooier, maar zijn ook heel zacht voor jouw kindje. HOUDT selecteert voor jou de mooiste stoffen, die fijn zijn voor je baby, en perfect passen in jouw interieur.

We weten dat het leven als ouder druk kan zijn, daarom zorgen we ervoor dat onze producten niet alleen mooi zijn, maar ook makkelijk schoon te houden. Al onze producten kunnen gewassen worden en zijn stevig gemaakt. Ze zorgen er ook voor dat je (auto)stoel langer meegaat, zodat jij en je kindje er extra lang van kunnen genieten. Of je nu in verwachting bent en overweldigd door alle keuzes, of een jonge moeder bent die zoekt naar producten die goed zijn voor je baby én bij je huis passen, HOUDT staat voor je klaar.

We helpen je graag om van jouw huis echt een fijne plek te maken, zodat je elke dag uitkijkt om thuis te komen en kunt genieten van kostbare momenten met je kindje.

© 2020 - 2024 ditishoudt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel